CARIBBEAN SOLAR PANELS
www.caribbeansolarpanels.com
www.caribbeansolarpanels.com
Caribbische zonnepanelen - caribbeansolarpanels.com - zonne energie - Telefoon: (+599) 788 1370 - Email: info@caribbeansolarpanels.com - links
VERLICHT UW LEVEN MET ZONNE ENERGIE
VERLICHT UW LEVEN MET ZONNE ENERGIE
CARIBISCHE ZONNEPANELEN
CARIBISCHE ZONNEPANELEN
Op Curacao bedragen de kosten voor electriciteit per KwH berekend in 2012 ANG 0,73. Als u een huiseigenaar, of eigenaar van een commercieel- of industrieel pand op Curacao bent, neem alstublieft een kijkje naar uw electriciteitsrekening om uw gemiddelde stroom verbruik per jaar te berekenen.
In de calculatie hieronder kunt u zien hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om uw jaarlijks gebruikte electriciteit te genereren. De kostprijs voor de zonnepanelen zijn opgeteld bij de benodigde omvormer. De totale kostprijs in de berekening is de totale prijs voor de zonnepanelen, de omvormer, het transport en de montage op Curacao.
Bij zijn in de berekening uitgegaan van 250 WP zonnepanelen, die elk 500 KwH genereren in het Caribische gebied, een grootte per stuk hebben van 1520 mm x 1038 mm x 34 mm en worden gemonteerd op een schuin dak. Verder hebben we in onze berekening rekening gehouden met de gemiddelde jaarlijkse prijsstijging van electriciteit op Curacao van 6%. Wat we niet hebben berekend is dat de stroom op Curacao aan het net mag worden teruggeleverd en men daar een vergoeding voor krijgt van 0,40 ANG per KwH.
Zoals u kunt zien is de hoogte van uw gebruik van invloed op de terug verdien tijd. Vele banken bieden tegenwoordig zogenaamde "groene leningen" om uw zonne energie systeem te financieren, tegen een maandelijse betaling die vaak nog lager uitvalt dan de gemiddelde maandelijkse prijs die u nu voor electriciteit betaald. Op Curacao kan men als bedrijf subsidie krijgen als u omschakeld op groene stroom.
De berekening hieronder is een zo reeel mogelijke indicatie. Neem alstublieft contact met ons op voor een exacte berekening van door u benodigde systeem.


ZONNEPANELEN ARUBA     ZONNEPANELEN BONAIRE     ZONNEPANELEN CURACAO     ZONNEPANELEN SINT MAARTEN     ZONNEPANELEN WERELDWIJD
stroom
verbruik
per jaar
in KwH
hoeveelheid
benodigde
zonne
panelen
kosten van de
zonnepanelen
inclusief
montage
kostprijs
omvormer
in
dollars
pakketprijs
inclusief
transport &
montage
totale
pakketprijs
in
ANG
prijs
electriciteit
in 2012
0,73 per KwH
terug
verdien
tijd
in jaren