CARIBBEAN SOLAR PANELS
www.caribbeansolarpanels.com
www.caribbeansolarpanels.com
Caribbische zonnepanelen - caribbeansolarpanels.com - zonne energie - Telefoon: (+599) 788 1370 - Email: info@caribbeansolarpanels.com - links
VERLICHT UW LEVEN MET ZONNE ENERGIE
VERLICHT UW LEVEN MET ZONNE ENERGIE
CARIBISCHE ZONNEPANELEN
CARIBISCHE ZONNEPANELEN
Stroom wordt steeds duurder, terwijl we er steeds afhankelijker van worden. De afgelopen 10 jaar is de prijs voor elektriciteit in het Caribische gebied verdubbeld en nog steeds stijgende met gemiddeld zo'n 6% per jaar.

Wanneer u kiest voor een zonne-energiesysteem van CaribbeanSolarPanels.com dan gaan prijsstijgingen aan uw deur (en dak) voorbij.

Door zelf uw energie op te wekken, zet u de prijs vast voor de komende decennia.

Want zo lang kunt u vertrouwen op de kwaliteit van onze zonn energie systemen. Dat garanderen we. Met 10 jaar productgarantie en 26 jaar vermogensgarantie.

Zonnepanelen kunnen met behulp van een omvormer opgewekte spanning omzetten in wisselstroom. Een koppeling van de omvormer aan de elektrische installatie van uw pand zorgt er voor dat de elektriciteit meteen kan worden gebruikt. Levert het zonnepaneel te weinig stroom? Dan wordt het tekort afgenomen van het openbare elektriciteitsnet.

Het teveel wordt overigens ook teruggevoerd in dit openbare net. Op sommige Caribische eilanden, zoals bijvoorbeeld Curacao betaalld het electriciteitsbedrijf zelfs voor deze teruggevoerde stroom.

Zonnepanelen werken niet alleen als het onbewolkt of zonnig is, ook bij diffuus licht is een zonnepaneel zeer rendabel.